LEIRIT 2017

 

Miksi meille?

Meillä on jo vuosien kokemus leirityöstä.

Pidämme lapsestasi hyvää huolta sekä huolehdimme viihtyvyydestä. Hevosemme ja ponimme ovat hyvin koulutettuja sekä luonteeltaan kilttejä ja kuuliaisia. Teemme työtämme lasten ja nuorten parissa suurella sydämmellä ja hevosten hyvinvointi on meille tinkimätön asia. Meillä on leireillä aina ohjaajan lisäksi leiriavustaja sekä kokki.

 

Varaus?

Varaa paikkasi haluamallesi leirille numerosta 040-5963746 tai sähköpostilla kosolantalli@gmail.com . Tämän jälkeen saat tekstiviestillä tilinumeron johon varausmaksu maksetaan ja näin varmistat lapsesi paikan leirille. Varausmaksu on 50€, summa vähennetään leirihinnasta.Varausmaksua ei palauteta!

 

 

HIIHTOLOMA

Tehopäivät

27.2-1.3 Sisältää ratsastusta 2h päivässä sekä yksi tunti valmennusta, valmentajana Krisse Aalto.

Myös ratsastuksen ja hevosenhoidon teoriaa ja hevosenhoitoa käytännössä (mm. lihashuolto sekä jalkojenhoito) sekä varustehuoltoa.

HINTA 195€, päiväleiriläinen 170€

 

Päiväleiri

2.-3.3 Hoidamme hevosia ja muita tallin eläimiä. Päivän kesto on 4h.

HINTA 50€

 

 

KESÄ

Päiväleirit (Klo 9.00-15.00)

5.-9.6 Alle 10 vuotiaille tarkoitetulla päiväleirillä harjoitellaan, hevosen käsittelyä ja hoitoa sekä joka päivälle on omaaiheensa mm. poniagility, ratsastus, ajo/valjakkoajo, maastoratsastus. Sopii hyvin lapsille jotka haluavat oppia lisää hevosista tai etsii omaa lajiaan. Teemme lisäksi retken lähitilalle ja tutustumme maitotilan elämään.

Hinta 210€ (sis. Ohjauksen, lounaan ja välipalan)

 

12.-16.6 Alle 10 vuotiaille tarkoitetulla päiväleirillä harjoitellaan, hevosen käsittelyä ja hoitoa sekä joka päivälle on omaaiheensa mm. poniagility, ratsastus, ajo/valjakkoajo, maastoratsastus. Sopii hyvin lapsille jotka haluavat oppia lisää hevosista tai etsii omaa lajiaan. Teemme lisäksi retken lähitilalle ja tutustumme maitotilan elämään.

Hinta 210€ (sis. Ohjauksen, lounaan ja välipalan)

 

19.-22.6 Hevosenhoitaja-päivät, hevosen hoitoa teoriassa ja käytännössä. Mitä on hevosenhoitajan tehtävät tallissa ja tuntiavustajan tehtävät.

Hinta 170€ (sis.Ohjauksen, lounaan ja välipalan)

 

Yleisleiri

 

26.-30.6 Ratsastamme tasoryhmissä, maastossa sekä kentällä.

Hinta 350€ (täyshoito), Päiväleiriläinen 320€

 

Teholeiri

3.-7.7 Kahtena päivänä Krisse Aallon valmennus. Sopii hyvin tavoitteelliselle ratsastajalle. Teoriassa ja käytännössä kilpailevan hevosen hoito ja valmistelu kilpailuihin sekä jälkihoito, kilpailusäännöt ym.

Hinta 350€(täyshoito), Päiväleiriläinen 320€